KARABÜK / ESKİPAZAR - Eskipazar 60. Yıl Vali Nafiz Kayalı İlkokulu

Nis

EĞİTİM KENTİ KARABÜK PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN OKUL BAHÇEMİZDE YENİ İNGİLİZCE OYUN ALALARI OLUŞTURDUK.

Nis

Ülke geneli  Tazof Turnuvaları Kapsamında Yapılan İl Turnuvası Karabük BİLSEM'de Gerçekleştirildi. Okulumuz 3.sınıf öğrencisi Davut Saki Türkan Mangala dalında İl 3.sü olmuştur.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇE PROGRAMI OKULUMUZ BAHÇESİNDE COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

KARABÜK EĞİTİM KENTİ PROJESİ DEĞERLERİMİZ ALT PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DUYGULARINI HİSSETİRMEK ADINA ÖĞRENCİLERİMİZ,ÖĞRETMENLERİMİZ VE VELİLERİMİZİN KATKISI İLE  RAMAZAN KOLİLERİ OLUŞTURULUP İHTİTAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Etkinlikleri Kapsamında Öğrencilerimiz Okudukları Masalları figürler ve kuklalar ile anlatıyor.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DAĞCIOĞLU ve Şube Müdürümüz Muhammet Nuri ATASEVEN okulumuz ziyaret edip  Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamda yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Mrt

OKULUMUZUN EĞİTİM KENTİ KARABÜK ETKİNLİKLER KÖŞESİ TAMAMLANDI.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesinin Yabancı Dil Karabük'e Yabancı değil Alt Projesi Kapsamında Move and Learn(Hareket et ve Öğren) Etkinliği için okulumuz bahçesine İngilizce Yürüme Parkuru çizildi.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları İlçe Turnuvaları Okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları İlçe Turnuvaları Okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ EĞİTİM KENTİ KARABÜK   PROJESİ SOSYAL ETKİNLİKLER KAPSAMINDA AİLESİ İLE SPOR YAPIYOR.

Mrt

EĞİTİM KENTİ KARABÜK PROJESİ DEĞERLERİMİZ ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA YAŞLILARIMIZA SAYGI GÖSTERMELİYİZ TEMALI DRAMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK  PROJESİ KAPSAMINDA OKUYORUM ÖĞRENİYORUM ETKİNLİKLERİ

Mrt

EĞİTİM KENTİ KARABÜK  PROJESİ VE YÜZ YÜZE YÜZ ÇOCUK OYUNLARI PROJESİ KAPSAMINDA BAHÇEMİZDE RENGARENK OYUN ALANLARI OLUŞTURDUK.

Ekm

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında okulumuz öğretmenleri Kübra ERAKCAOĞLU ve Havva KILIÇ YAŞAR tarafından okulumuz girişinde 29 Ekim hatıra panosu oluşturuldu. Öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.